DKV

DKV CARD: Vaše tankovací karta pro zásobovací síť největší v tomto odvětví

Již podesáté byla DKV CARD zvolena tankovací kartou roku pro komerční nákladní a autobusovou dopravu. Společnost DKV nabízí již více než 80 let vysoce efektivní tankovací kartu pro celou Evropu. Využijte také Vy našich zkušeností pro svůj prospěch!

 Výhody DKV CARD
DKV CARD

DKV INVOICE SERVICE: Pomůžeme Vám zachovat si přehled


To určitě znáte: faktury, doklady a podobné dokumenty se hromadí a vytvářejí nepřehledný chaos v účetnictví. Díky naší službě DKV INVOICE SERVICE Vám nabízíme pomoc. Díky naší servisní kartě můžete využít nejen bezhotovostní realizaci plateb, ale kromě toho získáte také transparentní vyúčtování vztažená na jednotlivá vozidla.

 Více o službě DKV INVOICE SERVICE

DKV CARD CLIMATE: Tankovací karta pro neutrální emise CO₂ pro Váš podnik

Stále častěji vyžadují obchodní partneři doklad o tom, jak podnik zachází s emisemi CO₂. Zákazníci společnosti DKV mohou od nynějška na 100 procent kompenzovat své emise CO₂. K tomuto účelu nabízí DKV Euro Service se svou DKV CARD CLIMATEklimaticky neutrální tankovací kartu. Díky tomu bude Váš vozový park jezdit na 100 procent s neutrálními emisemi CO₂.

 Více informací o DKV CARD CLIMATE

Sicherheit

Bezpečnost s DKV CARD

Jistota je jistota – to platí také pro DKV CARD. Díky úrovním oprávnění a kódu PIN je Vaše karta chráněna před zneužitím. Pokud byste Vaši kartu ztratili nebo Vám byla ukradena, neprodleně Vám ji zablokujeme.